LES ESCALES I RAMPES MECÀNIQUES MÉS SEGURES
PER FACILITAR LA MOBILITAT DE LES PERSONES

Dissenyades per a la comoditat, seguretat i eficiència energètica, les nostres escales i rampes mecàniques proporcionen sistemes de transport veritablement fiables i eficients que representen un nou nivell de confort per als passatgers.

Juntament amb una àmplia gamma d’ascensors de qualitat, aquestes escales i rampes mecàniques modernes formaran sistemes de transport vertical integrats que milloraran l’aspecte i el funcionament de qualsevol edifici o desenvolupament infraestructural.

ESCALES MECÀNIQUES

La família d’escales mecàniques Anlev A2 estan dissenyades i fabricades per cobrir totes les aplicacions de transport comercials, industrials i públiques. Amb una àmplia gamma d’acabats i materials disponibles per a cada tipus, la família A2 proporciona una selecció flexible de les disposicions de l’escala mecànica que s’adapten i milloren qualsevol situació, interior o exterior. Les escales mecàniques de la família Anlev A2 estan disponibles en tres tipus: A2C estàndard, A2S de línia prima i la resistent A2T.

A2S

A2S: El model A2S encaixa perfectament amb ambients elegants, com centres comercials i edificis comercials. Barana amb panells de vidre amb rail de guia del passamans extrapla.

A2C

A2C: Panell de vidre per a la barana, rail del passamans amb marc d’alumini natural anoditzat. Il·luminació opcional.

A2T

A2T: Barana amb panell d’acer Inoxidable. La construcció robusta fa que sigui adequada per als sistemes de transport públic.

simbol-descarrega
PDF ESCALES
MECÀNIQUES

RAMPES MECÀNIQUES

Mitjançant el disseny en els principis de mínima fricció, vibració i soroll, les plataformes mòbils Anlev, en les seves dues variants horitzontal i inclinada, ofereixen no només un magnífic, suau i tranquil desplaçament, sinó que també generen un desgast mínim, alta eficiència, amb una durabilitat excepcional i uns mínims requisits de manteniment. Per garantir un suau i silenciós funcionament, les plataformes mòbils de la família ST posseeixen unes característiques tècniques de màxima fiabilitat, seguretat i confort.

ST- INCLINADA

ST- HORITZONTAL

simbol-descarrega
PDF RAMPES
MECÀNIQUES